προϊόντα e-biz

five star quality service rating on wooden blocks, customer feedback concept

e-biz commerce

Σχεδιασμός και κατασκευή online commerce πλατφόρμας. Η e-biz suite έχει αναπτυχθεί με τα πιο σύγχρονα εργαλεία ώστε να εξασφαλίζει την υλοποίηση από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη e-commerce στρατηγική.

Η πλατφόρμα εκτός από κλασικά e-shop υποατηρίζει corporate portals, customer service portals, tourism portals, loyalty portals και πολλές ακόμη εφαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

e-biz ERP connection

Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας μιας e-commerce πλατφόρμας και η εξοικονόμηση πόρων επιβάλλει την αποτελεσματική διασύνδεση με ERP συστήματα και κυρίως με διαχείριση της ευθύνης της διασύνδεσης από έναν και μόνο φορέα.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις: Softone.

e-biz payment gateway

Διασύνδεση με όλα τα διαθέσιμα συστήματα πληρωμών. Εκτός από τις συνήθεις μεθόδους, για περιπτώσεις διεθνών συναλλαγών καλύπτουμε διεθνείς ή τοπικές μεθόδους κατά περίπτωση. Secured με PCI DSS από Trustwave & Piraeus Bank

Διαθέσιμες διασυνδέσεις: Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Paypal

e-biz  APIs

Η εφαρμογή e-biz APIs προσφέρει όλες τις απαιτούμενες δυνατότητες για την ανάπτυξη κάθε αναγκαίας λειτουργικής διασύνδεσης με συσκευές, συστήματα, εφαρμογές που προσφέρουν αυτοματισμούς και μοναδικές εμπειρίες στους χρήστες.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις: Speedex, ACS, Mailchimp, Skroutz, BestBuy
Μπορούμε να βοηθήσουμε;

Κλείσε τώρα ραντεβού με την ομάδα μας για να διερευνήσουμε τις ανάγκες της δική σας επιχείρησης

Ιούλιος 2022
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Θέλεις να μάθεις πως μπορεί να εφαρμοστεί στην επιχείρησή σου;