προϊόντα e-biz

five star quality service rating on wooden blocks, customer feedback concept

e-biz commerce

Σχεδιασμός και κατασκευή online commerce πλατφόρμας. Η e-biz suite έχει αναπτυχθεί με τα πιο σύγχρονα εργαλεία ώστε να εξασφαλίζει την υλοποίηση από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη e-commerce στρατηγική.

Η πλατφόρμα εκτός από κλασικά e-shop υποατηρίζει corporate portals, customer service portals, tourism portals, loyalty portals και πολλές ακόμη εφαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

e-biz ERP connection

Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας μιας e-commerce πλατφόρμας και η εξοικονόμηση πόρων επιβάλλει την αποτελεσματική διασύνδεση με ERP συστήματα και κυρίως με διαχείριση της ευθύνης της διασύνδεσης από έναν και μόνο φορέα.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις: Softone.

e-biz payment gateway

Διασύνδεση με όλα τα διαθέσιμα συστήματα πληρωμών. Εκτός από τις συνήθεις μεθόδους, για περιπτώσεις διεθνών συναλλαγών καλύπτουμε διεθνείς ή τοπικές μεθόδους κατά περίπτωση. Secured με PCI DSS από Trustwave & Piraeus Bank

Διαθέσιμες διασυνδέσεις: Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Paypal

e-biz  APIs

Η εφαρμογή e-biz APIs προσφέρει όλες τις απαιτούμενες δυνατότητες για την ανάπτυξη κάθε αναγκαίας λειτουργικής διασύνδεσης με συσκευές, συστήματα, εφαρμογές που προσφέρουν αυτοματισμούς και μοναδικές εμπειρίες στους χρήστες.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις: Speedex, ACS, Mailchimp, Skroutz, BestBuy
Μπορούμε να βοηθήσουμε;

Κλείσε τώρα ραντεβού με την ομάδα μας για να διερευνήσουμε τις ανάγκες της δική σας επιχείρησης

Ιούνιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Θέλεις να μάθεις πως μπορεί να εφαρμοστεί στην επιχείρησή σου;